Jij mag er zijn!

over Bianca

Kwetsbaarheid, heling en ouderschap: De reis die mij heeft gebracht tot waar ik nu ben.

Ik ben Bianca van Commenee, een gepassioneerde ouder- en babycoach uit Geldrop. Mijn missie is om jou als (aanstaande) ouder te begeleiden bij het ontdekken van jezelf, je rol als ouder en partner, zonder jezelf te verliezen en je eigen identiteit te behouden of (weer) vinden. Ik help je om je kind in alle rust, balans en verbinding op te voeden, zodat hij/zij een gelukkige stabiele volwassenen wordt en jij óók een eigen leven houdt dat in balans is met de opvoedvraag van je kind.

Als moeder van 3 kinderen weet ik hoe mooi, maar ook hoe uitdagend het ouderschap kan zijn.
Vele hobbels hebben wij als gezin genomen en geleerd met vallen en opstaan. Zowel ik als mijn man hebben de nodige dingen meegemaakt in ons verleden, vanaf baarmoedertijd tot volwassenheid heeft ons gevormd. Het heeft impact gehad op wie we waren, wat we onze kinderen weer hebben meegegeven, maar ook wie we nu mogen zijn. Het is een reis geweest waarin ik patronen, negatieve overtuigingen en overlevingsstrategiëen moest, en niet onbelangrijk wilde, aankijken. 

Vaak voelde ik mij alleen en onveilig. Ik kon niet goed verbinding maken met mezelf en vond het daardoor moeilijk echte verbinding te maken met een ander. Het is een hele reis voor me geweest om bewust te worden waar dat vandaan kwam, maar door me kwetsbaar op te stellen en hulp te vragen heb ik stap voor stap dingen mogen verwerken en ben ik door een proces van echt herstel gegaan.

Ik ontdekte mezelf en zag de pijn uit het verleden die in de weg stond. Opnieuw vond ik verbinding met mijn Schepper, waardoor ik ook verbinding met mezelf kreeg en mijn emoties en behoeftes leerde kennen. Ik had niet meer het gevoel van eenzaamheid, kon me veilig voelen, vond nieuwe kracht en kon daardoor groeien.

Die ontdekking gun ik jou ook.  Naar de kern gaan en daar de dingen bij de wortel aanpakken, zodat er bij jou ook echt herstel en groei gaat onstaan.

Het is mijn wens dat jij (weer) in je kracht komt te staan. Je veilig te voelen en van daaruit je kindje die veiligheid te bieden en zo echte verbinding te maken. Je eigen emoties en behoeften te ontdekken en daardoor ook de behoeftes en emoties van je kindje kunt beantwoorden. Een luisterend oor bieden en tijd nemen voor jou verhaal, zodat je dieper mag wortelen, groeien en vruchtdragen.

Ik ben rustig, bemoedigend, betrouwbaar en heb veel geduld. Naast dat ik ervaringsdeskundige ben heb ik ook veel professionele ervaring.
Naast de coachpraktijk werk ik als kraamverzorgende bij VDA en in de babythuiszorg. Verder heb ik als verpleegkundige op de kraamafdeling in Veldhoven gewerkt. Als 1000 dagen coach ben ik gespecialiseerd in de eerste 1000 dagen van pre-conceptie tot de eerste 2 jaar van een kind.

Ben je na mijn verhaal nieuwsgierig geworden naar de naam Elim en de betekenis van het logo? lees dan verder

“Het is mijn droom
dat er een generatie ouders en kinderen zal komen die zich geliefd, veilig en verbonden voelen
en dit van generatie op generatie door mogen gaan geven”.

Ik luister graag naar jouw verhaal. Neem je vandaag nog contact op?

Bianca van Commenee
Geldrop
Info@elimcoaching.nl
06-23599356

Kvk-nummer 17282600
Btw-nummer NL001701391B71